Nyproduktion Falkenberg

BTV Byggteamet i Väst AB – nyproduktion Falkenberg

Ett team kompetenta hantverkare

Välkommen till BTV Byggteamet i Väst AB! Vi är det självklara valet när det kommer till nyproduktion och vi vänder oss till dig i Falkenberg. Vi erbjuder även en hel del annat när det kommer till byggservice. Vårt team består av erfarna och kompetenta hantverkare som tar hand om allt från mindre renoveringar till stora nybyggnationer. Företaget lägger stor vikt vid att leverera resultat utöver förväntan och att överträffa kundens förväntningar. Våra projekt genomförs med högsta precision och noggrannhet för att garantera en lång hållbarhet och hög kvalitet.

Vill du ha hjälp med ditt byggprojekt? Tveka inte på att höra av dig till oss redan idag! Läs gärna mer om oss här.

Nyproduktion Falkenberg

Vilka vi är

Sedan företagets start 2021 har vi vuxit med rekordfart. Idag består vårt byggteam av 12 kompetenta medarbetare. Inom företaget finns lång erfarenhet sedan tidigare också. Här arbetar hantverkare som du kan lita på med ditt nästa byggprojekt!

Vad vi gör

Bolaget bedriver byggnadsrörelse i form av ny-, om- och tillbyggnation av fastigheter, projektledning samt konsultverksamhet inom bygg- och fastighetsbranschen. Utöver detta erbjuder vi hjälp med gipsmontage, köksrenovering, takarbeten och mycket mer.

VÅRA TJÄNSTER

Nyproduktion Falkenberg

Nyproduktion Falkenberg

Vi är experter på nybyggnationer. Här finns erfarenhet av både små och stora projekt. Oavsett om det handlar om mindre altanbyggen eller större bostadshus, så kan du lita på oss för högsta kvalitet och bästa resultat.

Takbyte

Behöver du hjälp med takbyten? Vi på BTV Byggteamet i Väst AB ser till att du får hjälpen du och ditt tak behöver. Av oss får du hjälp från start till slut. Anlita oss för ett kvalitativt och hållbart takbyte.

Ombyggnation

Här får du rätt hjälp med om- och tillbyggnationer. Vi åtar oss uppdrag oavsett skala. Av oss kan du få hjälp med tillbyggnad på en villa såväl som ombyggnad av stora industrilokaler. Vi ger dig rätt hjälp.

Gipsmontage

Få en perfekt finish på ditt nästa byggprojekt, lita på våra experter på gipsmontage. Med högsta noggrannhet sätter vi upp gipsskivor för en slät och jämn yta. Vi ser till att resultatet matchar dina visioner.

BTV Byggteamet i Väst AB

GNEJSVÄGEN 40, 311 72 Falkenberg
070-612 27 44
Nyproduktion Falkenberg